Overlijden

 

Betrokken

Persoonlijke aandacht

Eervol

Een passend afscheid

Transparant

Geen verrassingen

0651616993

24/7 bereikbaar

Wat te doen bij overlijden?

Op het moment dat een dierbare van u overlijdt, staat uw wereld even stil. Echter moet u tegelijkertijd veel zaken regelen omtrent de uitvaart. Als eerst dient u de huisarts te contacteren, zodat deze een verklaring van overlijden kan opstellen. Daarna kunt u bepalen met welke uitvaartonderneming u wilt samenwerken om de gehele uitvaart te regelen. Anders dan veel mensen denken, bent u vrij in het kiezen van de uitvaartonderneming. Dit hoeft dus niet per se het bedrijf te zijn waar u verzekerd bent.

Voor u is het wellicht onduidelijk en onoverzichtelijk om alle zaken op orde te krijgen en op hetzelfde moment de uitvaart te regelen. Afscheidszorg de Calavon neemt u graag het nodige uit handen en staat u bij tijdens de intense periode.

overlijden

Zutphen

 

Warnsveld

 

Eefde

 

Lochem

 

overlijden

Inloopspreekuur voor iedereen

Over de dood praten is niet voor iedereen even gemakkelijk. Het is een onderwerp dat veel mensen vermijden en waar vaak pas over gesproken wordt, wanneer het einde nabij is. Een gesprek over de dood klinkt zwaar en beladen, maar dat hoeft het niet te zijn en al helemaal niet wanneer er momenteel niemand stervende is in uw omgeving. Het gesprek aangaan geeft rust, met name als het gaat om het regelen van een uitvaart, u kunt namelijk vooraf uw wensen vastleggen. Daarnaast is het voor nabestaanden op het moment van overlijden fijn om te weten wat uw wensen zijn.

Heeft u er behoefte aan om over de dood te praten of wilt u meer informatie omtrent het regelen van een uitvaart? U bent welkom tijdens het inloopspreekuur van Afscheidszorg de Calavon op woensdagochtend. In een informele setting kunt u tijdens dit spreekuur alles vragen wat u wilt weten.

Woensdag van 10.00 – 11.00 uur

’t Warnshuus op de Dreiumme te Warnsveld

Wilt u meer informatie omtrent een overlijden of uitvaart?

Neem contact op met Afscheidszorg de Calavon. Ik ben werkzaam in de omgeving van Zutphen, Eefde en Warnsveld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.