Over

 

Betrokken

Persoonlijke aandacht

Eervol

Een passend afscheid

Transparant

Geen verrassingen

0651616993

24/7 bereikbaar

Afscheidszorg De Calavon

Werk verrichten in de uitvaartbranche zit eigenlijk in mijn genen. Mijn overgrootvader startte in 1925 een uitvaartonderneming in Rotterdam en ook mijn zusje werkt al zeventien jaar als uitvaartondernemer. In 2015 nam ik de stap om ook voor mijzelf te beginnen en ik startte met de opleiding tot uitvaartverzorgster bij Gaandeweg Uitvaart Educatie te Apeldoorn. Precies een jaar later maakte ik mijn droom waar: Afscheidszorg De Calavon was een feit en ik was officieel uitvaartondernemer.

De Calavon is een riviertje dat stroomt in het dal van de berg Lubéron. In 1843 werd daar mijn betovergrootmoeder geboren. De Calavon was haar achternaam en dat is waar mijn bedrijfsnaam vandaan komt.

Mijn werkwijze

Ik begeleid mensen op een kwetsbaar moment in hun leven. Ik sta ze bij, adviseer en luister naar hen als dat nodig is. U helpen met het creëren van een waardevol en memorabel afscheid, dat zo optimaal mogelijk verloopt, geeft mij voldoening. Een goede begeleiding voor en tijdens de uitvaart is van grote waarde, een dergelijk afscheid kunt u immers maar één keer doen.

Voor velen komt de dood onverwacht en het verwerken van het verlies valt uiteraard zwaar. U wordt overspoeld met emoties en nieuwe situaties. Tegelijkertijd wordt u geacht de uitvaart, en alles wat daarbij komt kijken, te regelen. Hoe gaat u dat doen? Ik neem u deze zorgen graag uit handen en help u zo goed mogelijk. Wanneer er iemand is overleden of binnenkort komt te overlijden, kunt u op elk gewenst moment contact met mij opnemen. Ik regel dat er een verzorgingsteam bij u langskomt om eventueel samen met de naaste familie de overledene op te baren. Zelf zal ik hierbij ook aanwezig zijn. Aansluitend zullen we starten met het vormgeven van de uitvaart. Als er eerder al wensen zijn opgesteld, dan houden we die er uiteraard ook bij. Samen nemen wij de volledige invulling van de uitvaart door. Denk bijvoorbeeld aan de rouwkaarten en bloemen voor de uitvaart tot aan het einde van de afscheidsdienst. Ik houd dagelijks contact met u om te controleren hoe het gaat, zowel met u als de opbaring van de overledene. Tot en met de uitvaart ben ik nauw betrokken bij de bezigheden en bij de nabestaanden. Ook na de uitvaart houd ik graag nog even contact met u. Ik ben namelijk benieuwd hoe het dan met u gaat en mocht het nodig zijn, dan kan ik u koppelen aan een professionele rouwbegeleider. En wilt u achteraf nog kaarten sturen? Dan zorg ik ervoor dat dat gebeurt.
Kortom, u krijgt persoonlijke aandacht en u kunt gerust en zonder zorgen afscheid nemen van uw dierbare.

Uitvaartverzorging Warnsveld

"Herinneringen verbinden wat het oog niet meer ziet."

Wilt u een memorabele uitvaart van uw dierbare?

Afscheidszorg de Calavon is er voor, tijdens én na de uitvaart voor u. Neem contact met mij op. Werkzaam in de omgeving van Zutphen, Eefde en Warnsveld.