Kosten

 

Betrokken

Persoonlijke aandacht

Eervol

Een passend afscheid

Transparant

Geen verrassingen

0651616993

24/7 bereikbaar

De kosten van een uitvaart

Een uitvaart is het definitieve afscheid van uw dierbare. Het is een belangrijk en persoonlijk moment, een moment dat iedereen op een andere manier kan invullen. De één kiest voor een traditionele uitvaart en de ander doet het aan de hand van rituelen. Zo heeft u wellicht ook uw eigen wensen en ideeën over de inrichting van de uitvaart. Ik vind het vooral belangrijk dat de uitvaart een waardevolle herinnering voor u wordt. Afscheidszorg de Calavon zorgt daarom, ongeacht het budget, voor een memorabel afscheid dat ingericht is op basis van uw wensen.

kosten uitvaart
kosten uitvaart

De kosten van een uitvaart zijn divers en afhankelijk van de manier waarop deze wordt ingericht. Dit komt met name door de verschillende keuzes die een familie maakt. Er zijn echter wel een aantal vaste kosten. Bij begraven moet men denken aan de kosten voor een graf en het openen en sluiten daarvan. Het grafmonument wat geplaatst gaat worden. Bij een crematie heb je te maken met de vaste kosten van het crematorium. Daar zit enige variatie in want het maakt wel verschil of de familie gebruik wenst te maken van een aula en/of koffiekamer. Wordt de overledene in het crematorium opgebaard dan kan dit in de centrale koeling of in een 24-uurs kamer, daarvan verschillen de kosten natuurlijk ook. Een thuisopbaring brengt minder kosten met zich mee dan een opbaring elders. Maar niet iedereen heeft de gelegenheid om thuis op te baren of wil dit gewoonweg niet. Dit is een keuze van de familie. Mocht het zo zijn dat een thuisopbaring om wat voor reden dan ook
niet goed gaat dan zal de kist wellicht eerder gesloten moeten worden en de overledene overgebracht worden naar een centrale koeling van het dichtstbijzijnde rouwcentrum/crematorium. Daar zitten dan weer extra kosten aan. Na afloop van de plechtigheid kan er door de familie zelfgekozen worden waar men de condoleance wil laten plaatsvinden. De tarieven van de plaatselijke horeca zullen anders zijn dan de kosten van de koffiekamer van een crematorium. Afscheidszorg De Calavon zal binnen 24 uur na het eerste gesprek zorgen voor een begroting van de te verwachte kosten op basis van de wensen van de betreffende familie.

 

Zutphen

 

Warnsveld

 

Eefde

 

Lochem

 

Wilt u meer informatie of een offerte op maat ontvangen?

Neem contact op Afscheidszorg de Calavon. Werkzaam in de omgeving van Zutphen, Eefde en Warnsveld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.