De uitvaart

 

Betrokken

Persoonlijke aandacht

Eervol

Een passend afscheid

Transparant

Geen verrassingen

0651616993

24/7 bereikbaar

Afscheidszorg de Calavon verzorgt de volledige uitvaart

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. Er zijn namelijk verschillende dingen waarvoor gezorgd moet worden. Zo moet de overledene opgebaard worden en rouwkaarten moeten op tijd de deur uit. Vanaf het moment van overlijden tot aan het rouwproces, ik ben elk moment voor u beschikbaar.

Zodra de huisarts een verklaring van overlijden heeft afgegeven, kom ik persoonlijk bij u langs voor een regelgesprek. Samen met u geef ik invulling aan de dag van de uitvaart en alles daar omheen. Eerst gaan wij na of de overledene zelf al wensen heeft opgesteld omtrent de uitvaart. En wat zijn uw wensen? Nadat dit in kaart is gebracht kunnen wij beginnen met plannen. Wat wordt de datum van de uitvaart? Samen stellen wij rouwkaarten op en mocht u er behoefte aan hebben, dan zorg ik dat er tevens een overlijdensbericht in de krant geplaatst wordt. Tot op de dag van de plechtigheid houd ik contact met u en ben ik nauw betrokken bij de familie. Als de familie (of andere nabestaanden) tijdens de begrafenis of crematie nog wil spreken, dan is daartoe zeker een mogelijkheid. Mocht dit te zwaar zijn, dan kan ik het spreken overnemen of u kunt een professional inhuren.

Het is aan u om te bepalen hoe de dag van de uitvaart eruit ziet. Ik adviseer en assisteer u. Wilt u bijvoorbeeld een levensloopspreker of een afscheidsfotograaf? En als u kiest voor een begrafenis, wilt u dan dragers inhuren om de kist te dragen of doen de nabestaanden dat zelf? Waar u ook behoefte aan heeft, ik heb de juiste mensen in mijn netwerk om u in al uw behoeften te voorzien.

 

uitvaart

Samen met u zorg ik ervoor dat uw dierbare het persoonlijke en eervolle afscheid krijgt dat diegene verdient.

 

Zutphen

 

Warnsveld

 

Eefde

 

Lochem

 

Uitvaartwensen vooraf vastleggen

Het is een moment waar u misschien liever niet over nadenkt, maar er komt een moment dat ook u komt te overlijden. Het is mogelijk om vooraf uw uitvaartwensen vast te leggen. Zo laat u niet alles over aan uw nabestaanden, wanneer zij onverhoopt een uitvaart moeten regelen. U kunt zelf de regie in handen nemen, door vooraf aan te geven hoe u uw uitvaart zou willen invullen. Afscheidszorg de Calavon legt uw wensen digitaal vast en heeft hier voor speciaal boekje welke u kunt invullen en bij uw verzekerings- en/of andere belangrijke papieren kunt bewaren. Wilt u open praten over overlijden en het regelen van een uitvaart? U bent van harte welkom tijdens mijn inloopspreekuur in Warnsveld.

De uitvaart laten regelen voor Afscheidszorg de Calavon?

Ik assisteer en begeleid u graag. Neem contact op. Werkzaam in de omgeving van Zutphen, Eefde en Warnsveld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.